DENNÍ MENU  15.1. - 19.1.2018
V ceně všech jídel denního menu je zahrnuta polévka.

 

PONDĚLÍ 15.1.

 
POLÉVKA KAPUSTOVÁ S KLOBÁSOU  
MENU 1 SMAŽENÉ KOUSKY Z KUŘECÍCH PRSÍČEK V ČESNEKOVÉM TĚSTÍČKU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR 89 Kč
MENU 2 TUŇÁKOVY SALÁT, DOMACÍ CHLÉB 89 Kč
MENU 3 TYMIÁNOVÉ KUŘE PEČENÉ S DÝNÍ, BRAMBOROVO-CELEROVÉ PYRÉ 99 Kč
MENU 4 TAGLIATELLE S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SUŠENÝMI RAJČATY A JARNÍ CIBULKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM       152 Kč
   

ÚTERÝ 16.1.

 
POLÉVKA KVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ  
MENU 1 KATŮV ŠLEH Z KUŘECÍHO MASA, DUŠENÁ RÝŽE  89 Kč
MENU 2 ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY SE ŠUNKOU A VEJCEM, ZELNÝ SALÁT                      89 Kč
MENU 3 TYMIÁNOVÉ KUŘE PEČENÉ S DÝNÍ, BRAMBOROVO-CELEROVÉ PYRÉ 99 Kč
MENU 4
 
TAGLIATELLE S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SUŠENÝMI RAJČATY A JARNÍ CIBULKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM      152 Kč
   

STŘEDA 17.1.

 
POLÉVKA          ITALSKÁ RAJČATOVÁ
MENU 1 SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA  89 Kč
MENU 2 RATATOUILLE S DOMÁCÍ BAGETOU (francouzské jídlo - pečená zelenina s loupanými rajčaty a bazalkou                      ) 89 Kč
MENU 3 TYMIÁNOVÉ KUŘE PEČENÉ S DÝNÍ, BRAMBOROVO-CELEROVÉ PYRÉ 99 Kč
MENU 4 TAGLIATELLE S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SUŠENÝMI RAJČATY A JARNÍ CIBULKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM      152 Kč
   

ČTVRTEK 18.1.

 
POLÉVKA DRŮBEŽÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI  
MENU 1 PAPUTSAKIA - LILEK PLNĚNÝ MLETÝM MASEM ZAPÉKANÝ SE SÝROVÝM BEŠAMELEM 89 Kč
MENU 2 CUKETOVÉ ITALSKÉ RIZOTO S PARMAZÁNEM 89 Kč
MENU 3 MAHI MAHI FILET S GRILOVANOU ZELENINOU A OPÉKANÝM BRAMBOREM 103 Kč
MENU 4 TAGLIATELLE S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SUŠENÝMI RAJČATY A JARNÍ CIBULKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM      152 Kč
   

PÁTEK 19.1.

 
POLÉVKA KUKUŘIČNÁ S TVAROHEM  
MENU 1 GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU OMÁČKOU 89 Kč
MENU 2 SMAŽENÝ SÝR, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA 89 Kč
MENU 3 MAHI MAHI FILET S GRILOVANOU ZELENINOU A OPÉKANÝM BRAMBOREM 103 Kč
MENU 4 TAGLIATELLE S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SUŠENÝMI RAJČATY A JARNÍ CIBULKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM      152 Kč

 

Vaříme bez použití glutamátů, převážně z čerstvých surovin domácí výroby.

1. menu 120 g masa
2. menu bez masa nebo vegetariánské
3. menu 150 g
4. aktuální speciální menu 150 g masa